BUTOAIE
PANOURI
CHIPS-URI
SERVICII

 
Noutati:


 
In perioada 4-8 iunie a avut loc, la complexul ROMEXPO din Bucuresti, Salonul International de bauturi EXPODRINK, la care au participat firme din industrial de profil din tara si strainatate, producatoare sau comercianti si de vinuri, echipamente, accesorii sau ambalaje pentru vin.
  UNICOM HOLDING a expus in standul firmei Ampelos-Intervin 6 butoaie din lemn de stejar marca,,Vallach”- produse de fabrica din Rosiorii de Vede - care s-au bucurat de un real interes din partea specialistilor si vizitatorilor.


  Principalul client din Romania al butoaielor de stejar,,Vallach”- livrate de Unicom Holding
- Alexandrion Group Romania -liderul est - European pe piata distilatelor a castigat 3 medalii de aur si Trofeul Vinalies International la editia 2008 a concursului anual de degustare a vinurilor – organizat de Uniunea Oenologilor din Franta -
29 februarie-4 martie, la Paris(cu sposorizare OIV).

   Unicom Holding produce butoaie din lemn de stejar romanesc la fabrica sa Unicom Wood Production din Rosiorii de Vede. Calitatea brandy-ului ALEXANDRION porneste de la selectarea cu atentie a soiurilor devin,continua cu procesul de productie la cele mai inalte standarde tehnologice si se desavirseste prin maturarea/invechirea in butoaie din lemn de stejar. ”

  In perioada 18-20 aprilie a avut loc la Timisoara a V –a editie a Salonului International de Vinuri Vinvest 2008,manifestare de prestigiu din industria de profil din Romania.

   Organizatori: - SC Vinvest SRL, Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania si Camera de Comert,Industrie si Agricultura Timisoara.
   Au participat cu standuri cei mai mari producatori de vinuri din Romania : Murfatlar, Cotnari, Vincon,  Jidvei, Recas dar si peste 20 producatori si crame mijlocii,producatori de echipamente ,ambalaje si accesorii din industria vinului.
  Unicom Holding a fost prezenta cu un stand,expunind butoaie,,Vallach”,cipsuri si lamele de stejar. La inaugurarea salonului a fost prezent si Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale –dl Dacian Ciolos- care insotit de prefectul de Timis a vizitat si standul nostru ___imagini 
  In perioada 24-27 mai 2007 a avut loc Concursul International de Vinuri  Bucuresti – Editia a 4-a.
  UNICOM WOOD PRODUCTION
a fost sponsor si expozant cu mostre de butoaie, chipsuri si lamele produse la fabrica de la Rosiori de Vede .

 


 

  In perioada 30 aprilie - 4 mai 2007 la Zarcillo, Spania a avut loc a 5-a editie a Concursului international de vinuri.

Au participat concurenti/firme producatoare de vinuri din 17 tari peste 2.000 concurenti – printre care si Romania.
Medalia de aur - care se acorda pentru un punctaj intre 96 – 100, a revenit unui producator din Germania, unui producator din Portugalia si la 3 producatori din Spania. Printre producatorii Spanioli s-a numarat si Cramele REJADORADA - cistigatoare cu vinul - Novellum de Rejadorada Crianza 2004 - vin baricat(maturat) in butoaie de lemn de stejar livrate de UNICOM WOOD PRODUCTION si produse la fabrica din Rosiori de Vede, Teleorman.

Mentionam ca din 2003 UNICOM WOOD PRODUCTION livreaza butoaie din lemn de stejar catre importanti producatori de vinuri si distilate din Romania dar si din strainatate: Spania, Franta, Africa de Sud, Australia, Argentina sau Rep.Moldova.