Noutati
Aparitie in WINE INDUSTRY
Baricul e pantecele vinului. Se face din stejar ales pe spranceana, se domesticeste arzandu-l cu para rosie de foc si incingandu-l in cercuri, pana isi da suflarea cand, cele doua atmosfere i-au verificat etanseneitatea, sunt eliberate cu pocnete de dop. Apoi insetat, parlit la baze ( cauterizarea vanei ), abia asteapta sa primeasca in el vinul saltaret.
Descarca acest articol in format PDF
Aparitie in HoReCa Showroom
Destinat atat barurilor si restaurantelor, cat si magazinelor care vand vin vrac-vinarii * cine are o crama mica la domiciliu poate folosi kitul pentru placerea proprie, in compania prietenilor...
Aparitie in WINE INDUSTRY
Anul I, Nr 2
Numai profanii ii pot spune baricului "butoi", avand ca scuza ca, in ignoranta lor, nu isi dau seama ce confuzie enorma fac. Specialistii nu ezita sa catalogheze aceasta confuzie chiar ca pe o blasfemie. De fapt, baricul este un nobil al butoaielor, diferentiindu-se de rudele sale mai sarace printr-o educatie bine slefuita, inainte de a primi in interiorul sau vinul tanar ...
Descarca acest articol in format PDF
Aparitie in HORECA Profit
Beneficiara a unei materii prime de top european, compania Unicom Holding defineste dimensiunea profesionala pentru butoiul de vin...
Descarca acest articol in format PDF |