BUTOAIE
PANOURI
CHIPS-URI
SERVICII
 
 Fiind o societate angajata in realizarea proiectelor novatoare din cele mai diverse domenii, UNICOM WOOD PRODUCTION s-a angajat si in activitati productive.
Astfel, din anul 1999 a fost dezvoltata la Rosiorii de Vede o activitate de prelucrare a semifabricatelor de lemn de stejar (doage pentru butoaie, butoaie de stejar, frize pentru parchet, cherestrea pentru industria mobilei, etc.)

 Unitatea de productie este amplasata in zona industriala a orasului pe o suprafata totala de peste 20.000 mp fiind dotata cu spatii de depozitare semifabricate, spatii pentru intretinere si reparatii utilaje, birouri si vestiare.

 Pentru materia prima - busteni - a fost amenajat un depozit de peste 10.000 mp dotat cu toate facilitatile. Ca o dezvoltare fireasca, in anul 2003 a fost realizat unul dintre cele mai ambitioase proiecte nu numai din Romania dar chiar din Europa de sud-est :: o moderna fabrica de butoaie de stejar tip "barrique" dotata cu utilaje de ultima generatie si beneficiind de aportul specialistilor francezi.

 Productia realizata aici de cca. 50 butoaie de stejar /zi este destinata atat producatorilor de vinuri de calitate din Romania cat si exportului catre marile centre viti-vinicole ale lumii. Din octombrie 2003 societatea noastra a inceput exportul de butoaie de stejar in Africa de Sud iar ulterior in Argentina, Spania, Italia, Republica Moldova, Peru si chiar Australia.

 Degustarea vinurilor maturate in butoaiele de stejar produse de
UNICOM WOOD PRODUCTION a provocat o reactie de incantare in randul vinificatorilor atat din Romania cat si din Europa, Africa de Sud, Australia sau America de Sud.

 Brandul sub care se comercializeaza la export butoaiele de stejar produse de
UNICOM WOOD PRODUCTION
este VALLACH/ROMANIA


REFERINTE:

Spania:         Liberalia Enologica,Rejadorada, Recoletas, Garciarevalo, Lleiroso,los Aljibes, Perez Pascuas, Bordeje, Gruppo Yllera.
Italia:           Gaja Wines Franta Domaine Gravimel, Domaine Val D'Iris, Domaine Lesparre Argentina:    Vina Alicia
Peru:            Vina Occucaje
Romania:      Murfatlar,Vinarte,Recas,Da Vino,SERVE Ceptura,Danero, Domeniile Tohani, Alexandrion(distilate=400 litri)
Rep.Moldova:Cramele Cricova, VS Export, Chateau Vartely.